Gå til indhold

Erklæring om bortkomne nummerplader

Blanketnr.

21.064

Om blanketten

Mister du alle nummerpladerne til dit køretøj, skal du melde nummerpladerne stjålet hos politiet og derefter erklære nummerpladerne bortkomne i Motorregistret.

Læs mere om stjålne og mistede nummerplader.

Hvis du ikke bruger den digitale løsning af Motorregistret, skal du udfylde, underskrive og indsende denne blanket. Når blanketten er indsendt, kan du ringe til Motorstyrelsen, hvis du har brug for at få afmeldt nummerpladerne hurtigt.

Det er kun bilens registrerede ejer, der må underskrive blanketten.

Sådan indsender du blanketten

Hent blanketten, udfyld den på skærmen ved at klikke i første felt og udfylde det. Skift til næste felt med tabulatortasten. Underskriv blanketten, og indsend den til Motorstyrelsen

Digitalt:

  1. Log på TastSelv med MitID
  2. Vælg Kontakt
  3. Vælg Skriv til os
  4. Vælg Bil og motor → Ejerskifte, nummerplader og registreringsattesterNummerplader
  5. Vælg Vedhæft bilag, vedhæft den udfyldte blanket og tryk Send.

Post: 

Motorstyrelsen
Nykøbingvej 76
Bygning 45
4990 Sakskøbing

Hvis alle køretøjets nummerplader er bortkommet (to for biler og en for motorcykler), kan du købe et nyt sæt hos en nummerpladeoperatør, når køretøjet er blevet afmeldt.

Hvis kun en af nummerpladerne er bortkommet
Ønsker du at afmelde køretøjet, hvis kun en af køretøjets nummerplader er bortkommet, skal du også udfylde denne blanket. I det tilfælde skal du indsende blanketten sammen med den fysiske nummerplade til en af Motorstyrelsens motorekspeditioner. 

Hent blanket 21.064

Bemærk

OBS! Gem blanketten på din computer, inden du går i gang med at udfylde den. Ellers risikerer du, at dine oplysninger ikke bliver gemt.